Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gotu Kola (Centella Asiatica) – ten ferm și luminos

Gotu Kola este o plantă perenă originară din Asia, cunoscută sub denumirea știintifică de centella asiatica. Este o plantă folosită mai ales in tratamentele Ayurvedice din India. Face parte din familia pătrunjelului, dar nu are aromă sau gust. Frunzele și tulpinile gotu kola sunt părțile utilizate în prepararea cosmeticelor sau diverselor tratamente.

Vezi aici produsele Nala cu Gotu Kola

Gotu Kola este una dintre plantele-minune mai puțin cunoscute cu proprietăți anti-îmbătrânire, cicatrizante, tonifiante, fermizante pentru ten, anticelulitice pentru corp și de calmare în anumite tratamente de anxietate. Gotu Kola are un conținut ridicat de glicozide, vitamine (vitamina K, complex de B-uri), minerale (magneziu, calciu, sodiu) și antioxidanți.

Gotu Kola îmbunătățește producția de colagen și ajută la regenerarea celulelor tenului. Gotu Kola are efect anti-îmbătrânire, reduce liniile fine și stimulează celulele sănătoase să funcționeze corect. Este potrivită tuturor tipurilor de ten, are efecte anti-inflamatoare și antioxidante.

Gotu Kola poate fi găsită frecvent ca ingredient de bază în serumurile de ten, datorită proprietăților sale de reducere a liniilor fine, de fermizare și hidratare profundă. Vezi aici serumul anti-îmbatrânire Nala pentru ten cu Gotu Kola.

Vezi aici produsele Nala cu Gotu Kola

Gotu Kola acționează ca un tonic pentru ten – curăță în profunzime, ajută la minimizarea porilor, hidratează intens, reface structura de colagen a tenului, fermizează și catifelează tenul.

Gotu Kola are proprietăți de reducere a petelor pigmentare ale tenului, poate îmbunătăți semnele de cearcăne și reduce pungile de sub ochi. Se poate găsi atât în cremele de față sau contur ochi, cât și sub formă de serum concentrat pentru zona delicată a ochilor. Vezi aici serumul de ochi Nala cu Gotu Kola.

Poate fi folosită și ca ingredient în tratamentele anticelulitice, are proprietăți de vindecare și cicatrizante și ajută pielea afectată să redevină elastică și fără vergeturi.

Gotu Kola stimulează producția de colagen la nivelul pielii și poate preveni apariția ridurilor și a liniilor fine. Catifelează, redă luminozitatea și fortifică conturul ochilor. Restabilește structurile de proteină și colagen, reglează melatonina și redă textura pielii, previne apariția cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Hidratează tenul și îi redă elasticitatea.