Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Sare baie efervescenta

Sare de baie – soluția pentru o piele hidratată și relaxată

Știi că atunci când este frig cel mai des îți fuge gândul la o baie fierbinte. Cum ar fi dacă în apa caldă ai pune și sare de baie cu arome diferite care să-ți facă răsfățul și mai plăcut?

Sarea de baie are numeroase beneficii pentru corpul tău.

Mai întâi trebuie să știi că acestea pot fi sub diverse forme: sare de baie efervescentă, sare de baie hidratantă, sare de baie granule sau sub formă de lapte praf, ca în vremurile antice. Indiferent ce alegi să pui în cada ta, toate au efect calmant și relaxant.

Vezi sarurile de baie efervescente NALA

Sărurile de baie aduc o mulțime de beneficii pe lângă faptul că arată și miros bine. După ce vei folosi sarea de baie în baia ta vei simți beneficiile pe propria ta piele, dar și în dispoziția bună pe care o vei avea după ce vei face baie.

Atunci când sunt făcute cu ingrediente naturale, sărurile de baie conțin multe minerale și nutrienți ce păstrează pielea sănătoasă, hidratată și netedă.

Unele minerale conțin magneziu, potasiu, calciu și, bineînțeles, sodiu. Aceste minerale se absorb repede în porii noștrii și sunt cunoscute că au efect de curățare și purificare a pielii noastre la nivel molecular, îmbunătățind tonusul nostru, textura, dar și strălucirea pielii. Sodiul joacă un rol important în gestionarea echilibrului fluidului limfatic în corpurile noastre.

Un alt beneficiu al sărurilor de baie este că te ajută la detoxifierea pielii. Apa caldă deschide porii, permițând mineralelor să curățe profund pielea noastră. Sărurile de baie chiar vă pot aduce avantajul suplimentar de a vă întineri pielea – a fost dovedit ca utilizarea regulată a sărurilor de baie a redus apariția ridurilor fine.

Avantajele sărurilor de mare nu sunt doar pentru piele. Sărurile extrase din Marea Moartă  s-au dovedit a fi eficiente în tratarea și gestionare simptomelor osteoartitrei și tendinitei. În studiile recente, persoanele cu aceste condiții care au folosit produse cu sare de mare și-au îmbunătățit starea la câteva săptămâni de tratament. Mâncărimile, insomnia sau psoriazis au dispărut după băi regulate cu sare de la Marea Moartă.

După ce vei face o baie cu săruri, vei fi calmă, relaxată și fericită. Sărurile de baie ce conțin și arome ca lavanda te vor pregăti pentru un somn liniștit, iar dacă vei face baie dimineața, sărurile de baie ce conțin lămâiță sau ceai verde te vor binedispune și îți vor da energie pentru o zi întreagă.

Vezi exfoliantele cu sare NALA

Exfoliantele cu sare îți vor curata pielea și vor ajuta la eliberarea stresului. Uleiul de avocado previne îmbătrânirea pielii, uleiul de migdale păstrează strălucirea pielii, uleiul de shea are efect tonic, iar untul de cacao combate efectele negative ale soarelui și ale vântului asupra pielii. Acidul lactic din laptele praf pentru baie îndepărtează pielea uscată și catifelează pielea.

Sărurile de baie sunt încă un motiv în plus să folosești cosmetice naturale.

Beneficiile sărurilor de baie sunt numeroase și nu sunt legate doar de exfolierea pielii. O baie caldă cu săruri eliberează tensiunea musculară și vindecă iritații simple cum ar fi mușcăturile de insecte sau erupțiile minore.

Indiferent dacă ai picioarele obosite, umflate sau te doare spatele, băile cu săruri te pot ajuta să îmbunătățești modul în care te simți și poate elimina tensiunea. Îți recomandăm să nu faci baie în apă fierbinte deoarece căldura distruge celulele care asigură fermitatea pielii.

O baie caldă te destresează, te ajută să dormi bine, îmbunătățește circulația sanguină și scade tensiunea arterială.

Acum nu-ți rămâne decât să încerci o baie relaxantă cu săruri de baie naturale.