Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ser de păr – protejează-ți părul!

Serul  de păr ajută la hidratarea și redarea vitalității părului. În afară de strălucirea pe care o redă firului de păr, serul are și rolul de a-l proteja, reface structura părului uscat și degradat.

Serul de păr oferă protecție și hidratează firul de păr, împiedică căderea acestuia, el fiind mai ușor de descurcat. Totodată, controlează în mod eficient firele rebele și previne despicarea acestora.

Dacă ești obișnuită să folosești placa de păr sau ondulatorul, serul de păr este o soluție pentru a-ți proteja părul. Se recomandă folosirea serului înainte de a-l coafa.

Ingredientele prezente în serul de păr împiedică părul să se electrizeze.

Serul de păr NALA este realizat artizanal  și este recomandat pentru toate tipurile de păr. Conferă protecție termică, hidratează și disciplinează părul.

Se aplică 2-3 picături  în mână și se distribuie pe toată lungimea părului, în special pe vârfuri, pe părul ud sau uscat. Este îmbunătățit cu uleiurile naturale din argan și sâmburi de palmier.

Uleiul de argan îmbunătățește elasticitatea părului, previne căderea părului și stimulează creșterea acestuia, îi redă suplețea de care are nevoie.

Uleiul de palmier ajută la hidratarea și emolierea scalpului, combatând apariția mătreții. Poate fi un remediu extraordinar pentru afecțiunile părului. Este un umidificator intens al firului de par, ajutând părul uscat și deshidratat să se re-hidrateze.