Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ulei de masaj – Top 12 beneficii

Ulei de masaj sau cea mai bună alegere pentru relaxare și hidratare. Arta masajului datează de peste 5.000 de ani și el a fost adoptat de-a lungul timpului pentru proprietățile lui terapeutice de relaxare și vindecare. Există mai multe tipuri de masaj, dar cel mai practicat este cel de relaxare. Poți alege dintre o multitudine de produse cosmetice naturale ce conțin uleiuri esențiale potrivite pentru masaj.  Oricine poate să facă masaj folosind un ulei de masaj potrivit.

Un masaj după o zi agitată este o modalitate de relaxare și învigorare rapidă. Poți folosi uleiuri esențiale pentru a face aromaterapie în timpul masajului. Masajul stimulează sistemul imunitar, relaxează mușchii, eliberează stresul, previne celulita și hidratează pielea. Pentru un masaj eficient poți folosi ulei de masaj. Mai jos găsești câteva beneficii pe care masajul îl are asupra corpului nostru.

Vezi aici gama de ulei de masaj Nala

Relaxează musculatura

Cel mai cunoscut beneficiu al masajului este faptul că relaxează musculatura și oferă un tonus bun organismului. După masaj te simți revigorat, masajul stimulează circulația sângelui și relaxează mușchii. Poți folosi zilnic un ulei de masaj natural pentru procedura de masaj.

 Hidratează pielea

Uleiul de masaj este absorbit rapid în piele și nu lasă urme grase pe haine. Mixul de uleiuri esențiale din produsele cosmetice naturale hidratează în profunzime pielea, îi redau elasticitatea și îi mențin culoarea naturală. Fie că folosești un ulei de masaj gata preparat sau un unt de corp, pielea ta va fi strălucitoare și hidratată.

Reduce stresul

Vezi produse de îngrijire a corpului Nala

Este important să ne relaxăm și să  fim echilibrați pentru a avea o viață sănătoasă. Masajul reduce stresul fizic și emoțional prin eliberarea de endorfine – hormoni responsabili de starea noastră de bine. Pentru un efect de relaxare profund, masajul poate fi combinat cu tehnici de aromaterapie care prin eliberarea mirosului uleiurilor esențiale pot calma și induce starea de relaxare.

Stimulează circulația

Masajul stimulează circulația sângelui ce ajută la funcționarea corectă a organismului și detensionează musculatura. Prin tehnici specifice de masaj, acidul lactic este îndepărtat din țesuturile musculare ceea ce detoxifică organismul. Ca și rezultat folosirea regulată a unui ulei de masaj poate avea ca rezultat scăderea tensiunii arteriale.

Crește flexibilitatea

Vezi gama de unturi de corp Nala

Dacă ești o persoană activă știi cât este de important să fii flexibil. Flexibilitatea organismului nostru poate fi îmbunătățită prin exerciții fizice regulate sau prin masaj. Folosirea unui ulei de masaj ajută la menținerea flexibilității organismului tău și stimulează producția și retenția lubrifianților naturali ai fibrelor din mușchi.

 Previne apariția vergeturilor

Pielea noastră pentru a se menține elastică are nevoie de hidratare și de un stimul cum este masajul. Vergeturile apar atunci când diferențele de greutate sunt bruște, cum ar fi în cazul unei sarcini sau atunci când slăbim brusc sau ne îngrășam brusc. Putem preveni apariția vergeturilor prin folosirea regulată a unei loțiuni hidratante cum ar fi untul de corp sau un șerbet de corp, dar cel mai bine este să ne masam corpul cu un ulei de masaj cel puțin o dată pe săptămână. Masajul previne apariția vergeturilor, tonifică și hidratează pielea.

Ameliorează celulita

Folosind regulat ulei de masaj și masând cel puțin o dată pe săptămână corpul, pielea își menține elasticitatea și tonusul. Masajul facilitează eliminarea toxinelor din organism, ameliorează celulita și menține pielea hidratată ceea ce ajută la diminuarea aspectului de coajă de portocală.

 

Vezi produse de relaxare Nala

Induce un somn liniștit

Sănătatea nu ține doar de un regim de viață sănatos și activ. Somnul este foarte important pentru refacerea celulară și un tonus bun. Masajul de relaxare are efecte benefice asupra organismului, ajută la eliminarea endorfinelor și ne ajută să avem un somn profund, liniștitor și odihnitor. Poți alege un ulei de masaj cu ulei de lavandă pentru un somn garantat.

Crește tonusul muscular

Masajul practicat cu regularitate ajută la tonifierea mușchilor, hidratează pielea, relaxează musculatura și ne ajută să avem un tonus general bun. 

 Estompează ridurile

Putem preveni apariția ridurilor dacă masăm cu ulei de masaj potrivit zonelor afectate sau predispuse la ridare. Vitaminele, mineralele și antioxidanții din uleiurile de masaj pot încetini procesul de îmbătrânire și estompa ridurile profunde.

Vezi aici gama de ulei de masaj Nala

Ameliorează durerile de spate

Durerile de spate datorate unei poziții incorecte la birou sau statul prelungit pe scaun pot fi tratate prin masaj. Folosirea regulată a unui ulei de masaj pentru a elibera tensiunea din mușchi este o modalitate de a preveni și ameliora durerile de spate.

 Te face fericit

Nu este un secret că masajul relaxează și ne face să ne simțim bine mental și fizic. Știai că masajul poate trata depresia și anxietatea? Masajul poate scădea nivelul de cortizon și crește producția de hormoni buni care sunt responsabili de starea de fericire. Folosește regulat un ulei de masaj natural pentru a-ți masa corpul și hidrata pielea.